Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

17 Ocak 2011 Pazartesi

Minyatür el arabası

         Ecünnü evinin bahçesini de yapmaya karar verdim ve bahçede yer almasını istediğim  el arabası yaptım her zamanki gibi yapım aşamalarını resimlerden çıkarabilirsiniz eksik olan boyaları ve bir kovaya ihtiyacım var ayrıca resinle kuyunun içine su yapmayı planlıyorum. Kovayı da tea light’lardan yapabilirim veya cola kutusunun içinden ama yapıştırmak çok zor. Bu arada İzmir diğer büyük şehirlere (Ankara ve İstanbula) oranla hobi konusunda pek fakir bırakın hazır mobilya malzemeleri aşağıdaki resimde yer alan kesme tahtasını bile yeni buldum oda çakma çıktı ne cetveli var nede milimetrik ayarları ama yinede bulunca çok mutlu oldum :)

           Önce el arabası. Tekerlek için, jant görüntüsünde bir düğme buldum





           Ben bu turpları ve armutları çok seviyorum. Armutların üzerindeki kahverengi lekeleri oluşturmak için boyası kurumadan biraz toprak ve ağaç kabuğu üzerinde yuvarladım. Armudun altındaki küçük çıkıntıyı ise oluşturduktan sonra biraz uhu ve kurumuş çok ince dalları sokuşturdum ve kestim. Ben bunu çok sevdim (Hani magazin dergilerinde derler ya "Biz bunu çok sevdik") ondan işte  :)       

          

6 yorum:

  1. merhabalar,figen abladan geldim:)emekleriniz o kadar güzel ki dayanamdım,takipçiniz oldum ellerinize sağlık özden beyi görünce de aklım gitmişti şimdi bir de sizi gördüm dudaklarımı ısırdım,maşallah:)gönlüm minyatüre kayıyor sanki:)

    YanıtlaSil
  2. Waterlily bende seni izliyorum, güzel yorumların için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. OoOooo harika ya. :)

    Ne güzel şeyler yapmışsın. Ellerine emeğine sabrına sağlık. :)

    YanıtlaSil
  4. Harika olmuş emeklerine sağlık, çok şirin duruyor.

    YanıtlaSil
  5. bu da süper olmuş. minyatür çalışmalarınızın hayranıyım:))

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler hepinize, sizlerinde sayfalarınızdaki yazılarınızı bekliyorum

    YanıtlaSil